vrijdag 5 juli 2019

President Bouterse en First Lady bezoeken nabestaanden woningbrand in de Ellestraat

(Bron foto's: NII)
Bouterse belooft, dat de regering alle ondersteuning zal geven aan de familie


President Desi Bouterse heeft samen met zijn echtgenote Ingrid Bouterse-Waldring een bezoek gebracht aan de nabestaanden van de recente woningbrand in de Ellestraat, meldt het Nationaal Informatie Instituut (NII) donderdag 4 juli 2019.

De president richtte zich in een kort woord bemoedigend tot de familie en overige aanwezigen. Het tragische gebeuren heeft vanaf het eerste moment de aandacht van het staatshoofd en is ook de reden voor de sobere viering van de verjaardag van de Nationale Democratische Partij, waarvan de president voorzitter is. De partij koos er bewust voor om de geplande feestactiviteiten af te blazen, aldus het Nationaal Informatie Instituut.

President Bouterse begrijpt dat deze tragedie een zware klap is voor de nabestaanden. 'Dis' na wan bigi sari.' Hij riep de familie op om in deze donkere dagen hun geloof te vestigen in de Allerhoogste. 'God is de enige die kan troosten op dit soort onbegrijpelijke momenten. Wij zijn mens en kunnen niet zonder de oppermachtige.' 

De president toonde zich zeer erkentelijk voor de grote steun vanuit de gemeenschap aan de familie. Hij richtte ook een speciaal woord van dank aan diegenen die hebben geprobeerd de overleden jonge Surinamers te redden uit het brandende huis. De regeringsleider beloofde, dat de regering alle ondersteuning zal geven aan de familie. Hij riep de aanwezigen op om de familie vooral in deze periode veel liefde te schenken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten