dinsdag 8 januari 2019

SLM neemt 'nieuwe' Boeing 737-700 'District of Brokopondo' in gebruik

'SLM koppelt de krachtige dynamiek van Brokopondo aan haar nieuwste aanwinst'


De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) heeft haar jongste 'Sabaku' in gebruik genomen. Dit gebeurde zondag 6 januari 2019. Bij de ingebruikname hebben geestelijken uit de christelijke -, hindoe- en moslimgemeenschap de inzegening verricht, zo bericht het Nationaal Informatie Instituut, NII.

Het vliegtuig, een Boeing 737-700, draagt als naam 'District of Brokopondo'. Door deze naamgeving koppelt de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij de krachtige dynamiek van dit district aan haar nieuwste aanwinst. Brokopondo is een bruisend district waarin de bewoners potentie en daadkracht hand in hand laten gaan en die vervolgens omzetten in succesvol ondernemerschap.



Met de vernoeming van het nieuwe vliegtuig geeft de SLM de richting aan die zij opgaat; de naam staat voor het vertrouwen dat de SLM heeft in de nabije toekomst.

PZ-TCT is de registratiecode van het tweede vliegtuig van de SLM uit de 737-700 serie. Dit toestel zal worden ingezet op de regionale routes en biedt plaats aan 120 economy class en 8 businessclass passagiers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten