donderdag 19 september 2019

Landbouwer (55) gedood door omvallende zware poort te Leiding 8

Poort door tot nog toe onbekende reden op Marc Jean Kesnel gevallen


Het Korps Politie Suriname bericht donderdag 19 september 2019, dat de 55-jarige landbouwer Marc Jean Kesnel 's morgens is overleden nadat een zware poort op hem was gevallen. Het lichaam van de man werd levenloos door de eigenaar van pand no. 112 te Leiding 8 onder de poort aangetroffen.

De politie van bureau Leiding 9A deed na de telefonische melding van het ongeval de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen vertoonde Kesnel geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Onderzoek wees uit dat de poort vermoedelijk woensdagavond op Kesnel moet zijn gevallen. Volgens verklaring van de eigenaar was Kesnel als landbouwer in dienst bij hem en woonde reeds 9 tot 10 jaar in de achterwoning. Na zijn landbouwwerkzaamheden begaf hij zich elke avond na zeven uur naar de winkel om zich te goed te doen aan wat alcohol.

Het vermoeden bestaat dat hij op 18 september in beschonken toestand terugkeerde naar huis. De poort die vrij zwaar is, moet vermoedelijk door tot nog toe onbekende reden op hem zijn gevallen. De eigenaar die in de voorste woning verblijft, belde Kesnel omstreeks negen uur donderdagmorgen op, maar kreeg geen gehoor. Hierop ging de eigenaar op zoek naar zijn arbeider en vond hem levenloos onder de poort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten