donderdag 19 september 2019

ABOP-jongerenadviseur Jermaine 'Tiero' Ligeon loopt over naar de HVB

(Bron foto: Facebook)
Ligeon zou respectloos zijn behandeld door ABOP-hoofdbestuur en  ondervoorzitter Joel 'Bordo' Martinus


ABOP-jongerenadviseur Jermaine 'Tiero' Ligeon is dinsdagavond met zijn achterban officieel toegetreden tot de Hervormings- en Vernieuwingsbeweging (HVB). Dat laat hij vandaag, donderdag 19 september 2019, via de Ware Tijd weten. Ligeon was ook ressortcoördinator Koewarasan voor de ABOP. 

Ligeon heeft de overstap gemaakt uit onvrede en teleurstelling over de - naar zijn zeggen - respectloze behandeling die hij kreeg van het ABOP-hoofdbestuur en van ondervoorzitter Joel 'Bordo' Martinus.

Hij heeft het bestuur van de partij per brief laten weten dat hij kiest voor de HVB.

Volgens Ligeon, die landelijk opereert, is met het vertrek van zijn achterban de kans van de ABOP op een zetel in Wanica nu een verkeken zaak. 'Ze weten niet niet dat ze de motor van Wanica hebben laten gaan', beweert Ligeon.

Aan HVB-partijleider Raymond Sapoen belooft hij overal inzetbaar te zijn en ook een bijdrage te willen leveren aan het verkiezingsprogramma. In het bijzonder wil Ligeon zich sterk maken voor regulering van de ongecontroleerde houtkap in het achterland en bevriezing van de prijzen van levensmiddelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten