woensdag 30 januari 2019

Telesur-directeur Mike Antonius gekozen als ondervoorzitter van CANTO

Antonius gekozen tijdens 35e jaarvergadering van de organisatie in Guyana


Mike Antonius, de algemeen directeur van Telesur, is sinds gisteren ondervoorzitter van CANTO. Hij was in Georgetown, Guyana, voor het bijwonen van de 35e jaarvergadering van de organisatie. David Cox, vicepresident van Cable & Wireless, is de nieuwe voorzitter van de Caribische telecomorganisatie. Dit meldt Starnieuws woensdag 30 januari 2019.

Op de bijeenkomst, die van 27 tot 30 januari plaatsvindt, is Julian Wilkins afgetreden als voorzitter van de organisatie. Hij heeft twee termijnen gediend en was niet meer herkiesbaar. Wilkens, directeur Telecom Public Policy van de Digicel Group, heeft vier jaar gewerkt aan het productiever maken van de sector in de regio. Hij heeft zich ingezet voor verbeterde dialoog met wetgevers, de toepassing van ICT-trends en het in orde hebben van een noodherstelnetwerk van verschillende stakeholders in de regio.


Het belang van communicatie is vooral bij natuurrampen die het Caribisch gebied in 2017 hebben geteisterd gebleken.

Het nieuw CANTO-bestuur wil invulling geven aan de visie van de organisatie: de toonaangevende autoriteit worden bij het vormgeven van informatie, communicatie en technologie in het Caribisch gebied en Amerika.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten