woensdag 30 januari 2019

Districtscommissaris Doebay zoekt eigenaar graafmachine die reed op brug over Saramaccarivier

Het is verboden met voertuigen op rupsbanden, zonder sleepwagen, op de brug te rijden



De ondernemer die verantwoordelijk is voor het rijden met een graafmachine op de brug over de Saramaccarivier wordt opgespoord. Districtscommissaris Laksminarain Doebay zegt, dat er alles aan gedaan wordt om erachter te komen wie de eigenaar is, zo bericht de Ware Tijd vandaag, woensdag 30 januari 2019.

Er zullen maatregelen tegen hem getroffen worden, omdat het verboden is om voertuigen op rupsbanden, zonder sleepwagen op de brug toe te laten. Doebay: 'We zijn bezig uit te dokteren wie dit gedaan heeft.' 

Wanneer het geval zich precies heeft voorgedaan is niet bekend. De oversteek is door een alerte burger vastgelegd en gedeeld op Facebook.

De districtscommissaris zegt, dat hij vooralsnog niet veel wil zeggen over het handelen van de bestuurder van de graafmachine. 'Ik heb eigenlijk niets te zeggen over de overtreding. Wanneer je met rupsbanden over de openbare weg gaat moet je maatregelen nemen om schade aan het wegdek te voorkomen. Het is bekend dat het zo hoort.'


Hij wacht rapportage van het onderzoek af. Het treffen van maatregelen is geen regel van Doebay. Het mag gewoon niet, dat een machine zo over de brug gaat. De graafmachine is zonder oplegger over de brug getransporteerd vanwege de omvang.

Op het filmpje is duidelijk te zien dat de machine, die groter is dan de doorsnee graafmachines, nauwelijks past op het rijgedeelte. Dat de brug door de machine is beschadigd wordt niet uitgesloten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten