zondag 12 juli 2020

Uitgebrand vermoedelijk drugsvliegtuigje aangetroffen bij Kaaimangrasi

Geen spoor van inzittenden - Mogelijk is het toestel in brand gestoken


Diverse eenheden van de politie zijn bezig met een onderzoek naar een vliegtuigje dat afgebrand is aangetroffen ongeveer 20 kilometer in het bos aangetroffen te Kaaimangrasi. Volgens Waterkant.net zondagavond 12 juli 2020 hebben jagers die toevallig daar waren het vliegtuig ontdekt en alarm geslagen.

Politiewoordvoerder, hoofdinspecteur Humphrey Naarden, zegt op Starnieuws dat er geen sporen van mensen zijn aangetroffen.

Of het om een drugsvliegtuig gaat moet nog worden vastgesteld, maar is waarschijnlijk. Het is vermoedelijk verkeerd gegaan bij de landing. Het neuswiel is op een andere plek aangetroffen. Het toestel probeerde op een weg te landen en is volgens stille getuigen tegen een boom aangekomen. De boom is compleet ontworteld.

Naarden zegt, dat het nog niet duidelijk is of het toestel is afgebrand door de crash of in brand is gestoken. De Forensische Opsporing is nog bezig met het onderzoek. Ook de Narcotica Brigade is ter plekke geweest.

Op basis van de sporen kan vastgesteld worden volgens Naarden dat het om een recente crash gaat. De politie is sinds gisteren met het onderzoek bezig. Er is geen melding gemaakt door de mensen die betrokken zijn bij deze kwestie. Nagegaan wordt waar het vliegtuig is geregistreerd. Een deel van het registratienummer is zichtbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten