zondag 31 mei 2020

Werkzaamheden in Anthony Nesty Sporthal uitgesteld.

Persoon die besmet was met Covid-19 is meerdere keren in ANS geweestDe werkzaamheden in de Anthony Nesty Sporthal (ANS) zijn voor vandaag, zondag 31 mei 2020, uitgesteld. Dit heeft de voorzitter van het Onafhankelijk Kiesbureau, Mike Nerkust, bekendgemaakt. 

Nerkust heeft meegedeeld dat er een rustdag wordt genomen vandaag. Een persoon die besmet was met Covid-19 is meerdere keren in de ANS geweest. Er zullen nieuwe maatregelen worden getroffen.

Ook moet de communicatie met het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB)  worden hersteld. Het OKB heeft zich teruggetrokken uit de ANS, nadat de toegang tot het gebouw aan de leden was ontzegd. OKB-leden hebben gerapporteerd aan voorzitster Jennifer van Dijk-Silos, dat de politie had gezegd, dat zij in opdracht van districtscommissaris Eric Grauwde, die ondervoorzitter is van het hoofdstembureau, niet naar binnen mochten. Grauwde heeft eerder vandaag tegenover Starnieuws ontkend die opdracht gegeven te hebben. Hij heeft alleen zijn eigen mensen gezegd dat ze niet binnen mochten in verband met Covid-maatregelen die getroffen moesten worden.

Nadere berichten over de hervatting van de werkzaamheden volgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten