donderdag 28 mei 2020

Lijk van man (38) aangetroffen bij uitgebrande auto langs Oost-Westverbinding bij Morikokreek te Potribo

(Bron foto: Anthony Janki/de Ware Tijd)
Sadath H. vermoedelijk door misdrijf om het leven gekomen


Het lichaam van Sadath H.(38) is gistermiddag aangetroffen niet ver van een uitgebrande auto langs de Oost-Westverbinding dichtbij de Morikokreek te Potribo in het district Commewijne. Het lichaam verkeerde in verre staat van ontbinding, aldus de Ware Tijd vandaag, donderdag 28 mei 2020.

Het voertuig zou sinds maandag in het bosschage langs de weg was. De politie werd op de hoogte gesteld, maar nam de zaak waarschijnlijk niet serieus. Volgens een buurtbewoner reed hij woensdagochtend weer langs en zag dat het voertuig vermoedelijk in brand was gestoken. De politie werd weerom in kennis gesteld. Deze keer gingen agenten wel op onderzoek uit. Daarbij werd een sterke geur waargenomen en vervolgens het lijk van H. in de directe omgeving van het afgebrande voertuig aangetroffen.

De man werd al enkele dagen door zijn familieleden gezocht. Het vermoeden bestaat dat hij door middel van een misdrijf om het leven is gebracht.

De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname, die het onderzoek verder zal verrichten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten