dinsdag 7 januari 2020

President Bouterse ontvangt organisaties uit bedrijfsleven voor informatiesessie over Afobakadam

VSB, ASFA en VSW gaan in op uitnodiging Bouterse

(Bron foto: NII)
Organisaties komen met verklaring over inhoud sessie


President Desi Bouterse heeft maandag 6 januari 2020 organisaties uit het bedrijfsleven ontvangen in het kader van de informatiesessies die het staatshoofd houdt inzake de overname van de Afobaka-stuwdam. De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB), de Associatie van Surinaamse Fabrikanten (ASFA) en de Vereniging Surinaamse Winkeliers (VSW) zijn ingegaan op de uitnodiging van het staatshoofd, aldus het Nationaal Informatie Instituut, NII. 

De president wordt bij deze informatiesessies op het presidentieel paleis bijgestaan door minister Sergio Akiemboto van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), Dilip Sardjoe, die aan het hoofd zat van de onderhandelingscommissie met Alcoa, en Faizel Abdoelgafoer.

De op maandag ontvangen organisaties gaven aan in een gezamenlijke verklaring te zullen ingaan op het onderhoud met de president. Namens de VSB, ASFA en VSW gaven onder andere respectievelijk de voorzitters Bryan Renten, Wilgo Bilkerdijk en Raymond Hasnoe acte de présence.

De informatiesessies gingen vorige week van start met de parlementaire oppositiepartijen, waarvan de VHP, ABOP, PL, DOE en PALU naar het presidentieel paleis kwamen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten