dinsdag 29 oktober 2019

Vijf personen met Surinaamse nationaliteit op Interpol's. 'most wanted'-lijst

Justitie Suriname zoekt twee verdachten en Brazilië  jaagt op drie personen



Dit zijn foto’s van vier van de vijf verdachten met de Surinaamse nationaliteit die op de lijst van gezochte personen van Interpol staan. Het gaat om vier mannen en een vrouw, waarvan twee personen een dubbele nationaliteit hebben. Drie van hen worden gezocht door Brazilië en twee door Suriname, zo schrijft maandag 28 oktober 2019 Waterkant.net

De Surinaamse autoriteiten zoeken Ricardo Rinaldo Koeloe (39) voor diefstal met geweld, gewapende diefstal en voor het aanbrengen van letsels met de dood tot gevolg, doodslag, moord. Kai Huang Guo (52), die zowel een Chinees als Surinaams paspoort heeft, wordt gezocht door Suriname voor mensenhandel, ontvoering, misbruik, deelname aan een criminele organisatie, diefstal en verduistering.

De Braziliaanse autoriteiten zoeken Patrícia Terezinha Miguel Bom (45), die zowel de Surinaamse als Braziliaanse nationaliteit heeft. Zij wordt gezocht voor voor internationale mensenhandel, evenals de 53-jarige Kalil Miguel Saouma.

Van Lloyd Uno Wladimir Ernst (64) is geen foto bekend. De Braziliaanse autoriteiten zoeken hem voor internationale drugshandel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten