vrijdag 12 juli 2019

Huldiging VHP’ers in Wanica in het kader van 70 jaar VHP - 'Wij bouwen op de fundamenten die u heeft gelegd'

In totaal zijn 347 VHP’ers uit Wanica gehuldigd

(Bron foto's: VHP)

Na Nickerie en Coronie was gisteren de beurt aan het district Wanica om in het kader van het 70-jarig bestaan van de partij de stonfutu's van de VHP en personen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de partij te huldigen. Met een oorkonde werden zij bedankt voor hun bijdrage aan de VHP, zo meldt de partij vandaag, vrijdag 12 juli 2019.

Voorafgaand aan de huldiging spraken VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi en Asiskumar Gajadin, ondervoorzitter tevens campagnecoördinator van het district Wanica, de aanwezigen toe. Ook personen die in Wanica een enorme bijdrage aan het transformatieproces van de partij hebben geleverd zijn gehuldigd.

Gajadin: 'De VHP maakt een enorme dynamiek mee. Bouwend op de grondslagen van de verbroederingspolitiek van wijlen voorzitter Jagernath Lachmon, zien wij nu onder deze nieuwe leiding een politiek van openheid en transparantie waardoor de VHP uitgroeit naar een nationale beweging waarin eenieder welkom is.'

'Wij bouwen op de fundamenten die u heeft gelegd. Wij hebben slechts een nieuw elan gebracht. Ik ben slechts acht jaren voorzitter van de 70-jarige VHP. U heeft ervoor gezorgd, dat deze partij vandaag recht overeind staat. Als u er niet was, was ik ook geen voorzitter. Ik dank u voor het feit, dat u de partij levend heeft gehouden. Ik dank u voor het feit, dat u door dik en dun en onder alle omstandigheden de VHP trouw bent gebleven. U zal mede de kracht blijken te zijn, dat de VHP in de resterende elf maanden naar de regeermacht zal worden geleid teneinde Suriname te redden. Dank u, maar bovenal danken wij onze schepper die gedurende de afgelopen 70 jaren onze Leidsman is geweest en dat Hij ons ook de kracht zal geven om de strijd tussen het goede en het kwade, tussen dharma en adharma in het voordeel van het goede zal beslechten waardoor wij kunnen denken aan het herstel van alles dat in de afgelopen 9 jaar kapot is gemaakt. Er is hoop. No las bribi', aldus VHP-voorzitter Santokhi.


In totaal zijn er 347 VHP’ers uit Wanica gehuldigd, waaronder de heer Soekhai Parag, een 'ston futu VHP’er’ van 95 jaar oud.

Krensa Biaca mocht voor haar inzet te Sunny Point ook de bijzondere waardering ontvangen ondanks het feit dat zij slechts twer jaar geleden tot de partij toetrad.

De komende weken zullen ook VHP’ers in de overige districten worden gehuldigd.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten