woensdag 6 maart 2019

Soewarto Moestadja, minister van Arbeid, toegetreden tot hoofdbestuur NDP

Clairy Linger-Van der Ziel keert niet terug in het bestuur - Rabin Parmessar treedt toe tot bestuur


In het hoofdbestuur van de Nationale Democratische Partij (NDP) komen in Paramaribo vijf nieuwe gezichten. Desi Bouterse, Ramon Abrahams, Jennifer Geerlings-Simons komen terug in het bestuur. Nieuw zijn Winston Lackin, Caroline Heilbron, Faizal Abdoelgafoer, Rabin Parmessar en Soewarto Moestadja. 

Het aantal bestuursleden in Paramaribo is eerder bij de wijziging van de statuten uitgebreid van vijf naar acht. Clairy Linger-Van der Ziel keert niet terug in het bestuur, terwijl André Misiekaba als fractieleider automatisch een plek heeft in het hoofdbestuur.

De centrale verkiezingscommissie van de NDP is gisteravond bijeengekomen, aldus Starnieuws vandaag, woensdag 6 maart 2019.

De acht hoofdbestuursleden voor de afdeling Paramaribo zijn unaniem voorgedragen, deelt Raj Jadnansing, voorzitter van de verkiezingscommissie mee in een persbericht.

De algemene ledenvergadering van de partij wordt op 29 maart gehouden in partijcentrum Ocer, waarbij alle nieuw gekozen bestuursleden aanwezig zullen zijn. In verschillende districten zijn  verkiezingen gehouden voor nieuwe hoofdbestuursleden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten