zaterdag 14 april 2018

Minister Camelia-Römer, Curaçao, heeft het gehad met kwestie Sona-Ballast Nedam-Berenschot

'Jullie vechten als kemphanen en maken elkaar voor rotte vis uit, maar het gaat om een ziekenhuis voor Curaçaose bevolking'


Minister Suzy Camelia-Römer (PIN) van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN) gaf vertegenwoordigers van Sona, Ballast Nedam en Berenschot gisteren een flinke veeg uit de pan. De maat is voor haar vol. Tegenstrijdige verklaringen en steken onder water tijdens de openbare Statenvergadering van gisteren waren voor Camelia-Römer de spreekwoordelijke druppel, aldus het Antilliaans Dagblad vandaag, zaterdag 14 april 2018.

'Jullie vechten als kemphanen en maken elkaar voor rotte vis uit, maar het gaat hier wel om een ziekenhuis voor de Curaçaose bevolking. Ik doe hier niet aan mee. Iedereen moet de broekriem aantrekken en eindelijk eens verantwoordelijkheid nemen. Ik behartig één belang: dat van Curaçao. Ik zeg vandaag tegen iedereen; tegen Sona, Berenschot en Ballast Nedam, en hoor me goed: Not on my watch!'

Camelia-Römer is niet te spreken over het voor 31 miljoen conservatoir derdenbeslag dat door Ballast Nedam ten laste van Sona, met het Land Curaçao als aansprakelijke partij, is gelegd.

René Overdevest van Ballast Nedam gaf donderdag in de Staten te kennen dat het beslag is gelegd voor ‘nog te verrichten werkzaamheden’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten