zaterdag 14 april 2018

Meerdere inbraken bij afdelingen ministerie van Sport- en Jeugdzaken

'Het is wel opvallend, dat sinds het aantreden van minister Gopal er zoveel gestolen wordt'...


De nieuwen minister Lalinie Gopal van Sport- en Jeugdzaken zit nauwelijks aan en het eerste waarmee ze geconfronteerd wordt zijn inbraken bij afdelingen van haar ministerie, aldus het Dagblad Suriname vrijdag 13 april 2018. 

Ze is door de president beëdigd op 4 april. Op maandag 9 april werd bekend, dat er Srd 180.000 is ontvreemd uit een kluis van de afdeling Administratieve Diensten, gevestigd is aan de Johan Adolf Pengelstraat. De minister bracht toen een bezoek aan deze afdeling en sprak de werknemers moed in om verder te gaan en het hoofd niet te laten hangen.

Afgelopen dagen is echter weer ingebroken bij afdelingen die onder haar verantwoordelijkheid vallen. Zo is ingebroken in de dependance van Sportzaken op het Will Axwijk Sportcentrum (Sosis), de vestiging Sportzaken in de Anthony Nesty Sporthal en de afdeling van Jeugdzaken te Hockeystraat. Verschillende bronnen op deze afdelingen bevestigen de inbraken casi quo diefstallen.

'Vanuit Sosis zijn bruschcutters gestolen, vanuit ANS zijn onder andere autoaccu's meegenomen. Voor deze gevallen is de politie van Flora ingeschakeld. Wat precies meegenomen is vanuit Hockeystraat is nog niet duidelijk. De politie van Latour is hier belast met het onderzoek', meldt de bron.

'Het is wel opvallend dat sinds het aantreden van deze minister er zoveel gestolen wordt', aldus de bron.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten