maandag 19 maart 2018

Puerto Ricaanse actrice en model Zuleyka Rivera toont graag haar figuur

Zanger Luis Fonsi heeft haar deel uit laten maken van de videoclip van 'Despacito'




Als de Puerto Ricaanse actrice en model Zuleyka Rivera iets graag doet, is het haar duizenden volgers op social media haar mooie figuur tonen. De voormalige Miss Universe beroemt zich op haar sensualiteit in sociale netwerken en haar bikini's veroorzaken een sensatie.


Of het nu gaat om het dragen van kleine korte broeken, sexy jurken, uitgesproken halslijnen en strakke outfits, Zuleyka Rivera zal er altijd geweldig uitzien, maar het zijn haar bikinitopfoto's die de meeste 'likes' krijgen van haar fans op Instagram.

A post shared by Zuleyka Rivera (@zuleykarivera) on


A post shared by Zuleyka Rivera (@zuleykarivera) on


En in al haar foto's zijn haar contouren te zien die zijn verkregen dankzij een intense routine in de sportschool en een streng dieet. Wanneer Zuleyka Rivera besluit te genieten van de stralen van de zon en het strand, trekt ze een sexy badpak of bikini aan en, natuurlijk, legt het moment vast met een foto die vervolgens dient om de temperatuur van haar volgers op Instagram te verhogen.

Zanger Luis Fonsi heeft haar deel uit laten maken van de videoclip van 'Despacito', en haar  populariteit steeg nog verder,,,,







Zuleyka Jerrís Rivera Mendoza (geboren op 3 oktober 1987) is een Puerto Ricaanse actrice, tv-presentatrice, danseres, model en schoonheidskoningin die de titels van Miss Puerto Rico Universe 2006 en Miss Universe 2006 won. Ze maakte haar debuut als telenovela-actrice in Mexico's Telemundo's soap Dame Chocolate in 2007.

(Suriname Mirror/Peru.com/Instagram/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten