zondag 25 maart 2018

Bolletjesslikker (39) krijgt hartaanval op Johan Adolf Pengelluchthaven

Verdachte is onder politiebewaking opgenomen in het AZP


Het Bestrijding Internationale Drugshandel (BID) Team heeft vrijdag de 39-jarige K.V. aangehouden die zou afreizen naar Nederland. De man zat in de vertrekhal van de Johan Adolf Pengelluchthaven toen hij plotseling onwel raakte en kort daarna bewusteloos neerviel. De ambulance werd ingeschakeld alsook de politie van het ressort Zanderij, zo bericht het Korps Politie Suriname zaterdag 24 maart 2018. Gebleken is, dat de verdachte een hartinfarct heeft opgelopen

Een agent van dat ressort reed in de ambulance mee naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, AZP. Onderweg naar de SEH scheidde de man een aantal cocaïnebolletjes uit.

Hij is aanspreekbaar en heeft toegegeven cocaïnebolletjes te hebben ingeslikt. Het aantal is hem niet bekend. De bolletjes die de verdachte heeft uitgescheiden zijn in beslag genomen en samen met de verdachte overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld. De verdachte is onder politiebewaking opgenomen in de ziekeninrichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten