donderdag 28 september 2017

Bedlegerige man in woning aan Nieuwe Charlesburgweg overvallen

Twee gewapende mannen ervandoor met Srd 325, twee mobiele telefoons en een gascilinder


Twee gewapende mannen hebben deze week een overval gepleegd op een woning aan de Nieuwe Charlesburgweg. Uit het politieonderzoek blijkt, aldus het Dagblad Suriname donderdag 28 september 2017, dat een vader samen met zijn zoon woont op hetzelfde adres. Ten tijde van de overval was alleen de vader thuis, hij is ziek en bedlegerig.

De zoon verklaart, dat hij omstreeks half acht 's avonds van huis was gegaan om te tanken en had de deur open gelaten, omdat hij wist dat hij snel zou terugkeren. ‘Ik heb sterk het vermoeden dat de daders hebben geloerd totdat ik van huis vertrok en toen hebben zij toegeslagen.’

Zijn vader was op dat moment alleen in zijn kamer. Hij werd door twee mannen onder schot gehouden en beroofd van zijn geld, Srd 325, twee mobiele telefoons en een gascilinder van 28 lbs. Bij hun vlucht zijn de daders ook weggereden in een Toyota Mark II met kentekennummer 05-36-NP, die thuis geparkeerd was. De daders hebben de zieke man ongedeerd gelaten. Hij is na de overval naar de buren gekropen om hulp te zoeken.

De politie van Munder heeft de aangifte opgenomen. Ze is bezig met de opsporing van de overvallers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten