zaterdag 1 augustus 2020

Argentijnse fitnessgoeroe Issa Vegas: 'Mensen kunnen schoonheid uitstralen als ze aan zichzelf werken en van elkaar houden'

Issa Vegas is ook een van de beste Instagram-modellen



Issa Vegas geeft een boodschap van zelf-liefde af met sensuele foto's; ze verschijnt in een sexy jurk op Instagram. De in Argentinië geboren fitnessgoeroe Vegas maakt duidelijk, dat om van buiten mooier te zijn, je van binnenuit moet beginnen. 

Met een sensuele outfit en voor een luxe auto publiceert het model een reeks foto's waarmee ze haar Instagram-publiek beïnvloedt door de manier waarop zij poseert en pronkt met haar lange, gespierde benen.



Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Issa Vegas ✨ (@issavegas) op





Met de uitdrukking 'Hoe mooi je bent, omdat je zoveel van jezelf houdt', laat de fitnessgoeroe zien, dat mensen schoonheid kunnen uitstralen als ze aan zichzelf werken en van elkaar houden. In hun geval eten ze goed, blijven ze positief en  trainen ze hard in de sportschool.




De foto's hebben meer dan 120.000 likes en honderden opmerkingen toegevoegd die hun genegenheid uitdrukken.

Issa geeft zichzelf soms de luxe om het sociale netwerk te verblijden met haar kleding en haar dansen.







Een bericht gedeeld door Issa Vegas ✨ (@issavegas) op

Issa Vegas werd geboren op 1 december 1996 in Argentinië. Al sinds Issa een kind was, was ze altijd enthousiast en gepassioneerd door modellenwerk en cross-fit training. Toen ze opgroeide, werd ze beroemd en trok ze veel aandacht en bewondering door haar verbazingwekkende werk en bijdrage aan waar ze altijd gepassioneerd over was.

Issa Vegas is ook een van de beste Instagram-modellen.

(Suriname Mirror/Instagram/inquisitr.com)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten