zaterdag 14 december 2019

Man tot 8 jaar gevangenisstraf veroordeeld voor ontucht met minderjarig stiefdochtertje

Nu 10-jarig meisje tussen 2014 en 2018 regelmatig gedwongen tot seks


P.N. is donderdag door de rechter tot acht jaar celstraf veroordeeld voor ontucht met zijn stiefdochtertje. De man heeft het nu tienjarige meisje tussen 2014 en 2018 regelmatig gedwongen tot seks en andere intieme handelingen. Hij gebruikte geweld en heeft het meisje ook met de dood bedreigd als ze haar moeder hierover zou vertellen. Dit bericht de Ware Tijd vrijdag 13 december 2019.

Het meisje heeft verklaard, dat N. haar in haar slaapkamer heeft misbruikt. Hij drukte haar mond dicht met zijn hand, zodat ze niet kon schreeuwen. Haar broertje sliep in hetzelfde bed, maar heeft niets gemerkt. Ook de moeder wist van niets, ondanks het gat in de muur waardoor zij vanuit haar slaapkamer in de kamer van de kinderen kon kijken.

De advocaat van de verdachte had eerder aan de rechter gevraagd om het Openbaar Ministerie niet ontvankelijk te verklaren. Toen de rechter haar vonnis voorlas, probeerde N. haar via zijn tolk in de rede te vallen. De rechter wees hem terecht en zei dat hij geen gelegenheid meer had tot praten, omdat het onderzoek reeds is afgesloten.

'Als hij zo doorgaat stuur ik hem terug en spreek ik geen vonnis uit', zei ze via de tolk tegen de verdachte. N. bleef ontkennen, maar dat mocht niet baten. De rechter ging mee met de strafeis van het OM van acht jaar onvoorwaardelijke celstraf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten