zaterdag 14 december 2019

Braziliaan (43) verkleedt zich als zijn moeder om rijexamen voor haar af te leggen

Heitor Schiave trekt bloemetjesblouse aan, lakt zijn nagels, zet een pruik op


Zoonlief gearresteerd vanwege identiteitsfraude, maar werd weer snel in vrijheid gesteld


De 43-jarige Heitor uit Brazilië dacht de oplossing te hebben bedacht voor het probleem dat zijn moeder maar bleef zakken voor haar rijexamen. Hij verkleedde zich gewoon als zijn 60-jarige mama en dan zou het wel goed komen. Maar, de examinator had het helaas door en Heitor werd opgepakt. 

Toen Maria, de 60-jarige moeder van Heitor Schiave uit Brazilië, voor de derde keer zakte voor haar rijexamen, besloot haar zoon in te grijpen. Hij trok een bloemetjesblouse uit de kast, lakte zijn nagels, zette een pruik op en ging vervolgens naar de plek waar zijn moeder moest afrijden.


Heel even leek het goed te gaan, totdat instructeur Aline Mendonça iets in de gaten kreeg, schrijft de Braziliaanse nieuwswebsite G1 woensdag 11 december 2019.

Mendonça: 'Hij probeerde zich zo normaal mogelijk te gedragen. Hij had zelfs make-up opgedaan en droeg sieraden.' Mendonça belde de politie en Heitor werd gearresteerd vanwege identiteitsfraude.

Mendonça: 'Hij bekende gelijk en gaf ook aan dat zijn moeder niets wist van zijn plan.'

De politie heeft Heitor niet lang vastgehouden, maar onderzoekt nog of hij vervolgd wordt. Moeder Maria zal in ieder geval nog even moeten wachten op haar rijbewijs.

(Suriname Mirror/ RTL Nieuws/G1.Globo/Correio Braziliense/Twitter)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten