dinsdag 27 augustus 2019

Twee verdachten (28, 30) opgepakt verdacht van seksueel misbruik 16-jarig meisje

Meisje misbruikt in Willebrord Axwijk sportcentrum nadat haar vriendje was weggejaagd...


De politie van het bureau Flora kreeg in de vroege ochtend van maandag 19 augustus de melding, dat een tiener was verkracht op het Willebrord Axwijk sportcentrum. Agenten gingen naar het sportcentrum waar zij het slachtoffer aantroffen, een 16-jarig meisje, zo bericht het Korps Politie Suriname maandag 26 augustus 2019.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voor gekomen, dat het meisje en haar 17-jarige vriend naar het sportcentrum waren gegaan om te flirten. Daar werden zij overrompeld door twee mannen van wie een gewapend was met een vuistvuurwapen. Onder bedreiging met het wapen werd de 17-jarige vriend weggejaagd. Daarna hebben de twee mannen het meisje seksueel misbruikt.

Daags na het gebeurde werden de vermoedelijke daders in beeld gebracht door de politie. Het waren de 28-jarige C.W. en de 30-jarige G.P. Dinsdag 20 augustus werd W. opgespoord en aangehouden en medeverdachte P. werd op vrijdag 23 augustus opgespoord en aangehouden. Zij zijn door het Arrestatie Team in de kraag gevat en vervolgens overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

De zaak is door de politie van het bureau Flora voor nader onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale delicten. P. ontkent dat hij zich vergrepen heeft aan het meisje; terwijl zijn kompaan wel toe geeft dat zij de tiener seksueel misbruikt hebben. De verdachten zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten