dinsdag 30 april 2019

ABOP'ers Joel 'Bordo' Martinus en Ronnie Brunswijk pronken weer eens met hun goud....


Hoogzwangere Syfana Adipi loopt AVD en door 'Bordo' en Brunswijk in het zonnetje gezet

Adipi ontvangt Srd 10.000 cash van 'Bordo' en gouden kettingen


De hoogzwangere Syfana Adipi heeft gisteravond in het ABOP-centrum van entertainer Joel 'Bordo' Martinus (door een rechter in Parijs, Frankrijk, begin maart veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht jaar voor het organiseren van drugstransporten...) Srd 10.000 cash geschonken. Bordo en ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk hebben ook gouden kettingen cadeau gegeven aan de moeder en haar nog ongeboren baby. Bordo vindt het geweldig en gedurfd van deze hoogzwangere vrouw om al dansend de Avondvierdaagse (AVD) te lopen, zo bericht Starnieuws vandaag, dinsdag 30 april 2019 op gezag van Ala-D Media.

Haar groep 'The Shning Stars' bestaat al enkele jaren en doet onder meer culturele optredens. Dit overwegend Saramaccaanse groep heeft van ABOP-voorzitter Brunswijk aangeboden gekregen om vast op te treden tijdens bij ABOP propaganda activiteiten voornamelijk in het boven Suriname gebied.

Brunswijk gaf mee, dat het gebaar van Bordo als onderdeel van de marroncultuur gezien moet worden. 'Het is haar gelukt en zowel zij als haar kind kunnen nu al als bijzonder worden aangemerkt', meent hij. De partij hecht veel waarde aan de vrouw, deelde Brunswijk mee.


Syfana’s moeder, die ook in verwachting is, kreeg van de partijvoorzitter ook cadeautjes. Bordo heeft verder beloofd een 20 gram gouden halsketting voor de baby en een 10 gram gouden halsketting voor de moeder.
Brunswijk bood Syfana een 30 gram gouden ketting aan het kind. Verder mag ze van hem een 40 gram gouden ketting verwachten. De moeder van Syfana mag eveneens een 40 gram gouden ketting tegemoet zien en voor haar nog ongeboren baby een 20 gram gouden ketting.

'Bordo' hoopt dat de regering meekijkt en haar verder ondersteunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten