dinsdag 30 april 2019

'Bij regeermacht NPS is eerste prioriteit regering oplossen financiële probleem'

Tweede prioriteit voor NPS is aanpak van de gezondheidszorg


'Wanneer de NPS aan de macht komt na de verkiezing van 2020, zal de eerste prioriteit van die regering zijn om het financiële probleem als eerste op te lossen', aldus partijvoorzitter Gregory Rusland zondag tijdens een partijvergadering aan de Javaweg, zo bericht Starnieuws vandaag, dinsdag 30 april 2019.

Een andere prioriteit is ook de aanpak van de gezondheidszorg.

De ondervoorzitter van het congresbestuur, Arnold Kruisland, gaf aan dat de NPS alleen de verkiezingen moet ingaan. Hij benadrukte, dat de NDP niet meer de kans mag krijgen om het land te besturen.

Ondervoorzitter van de partij, Jerrel Pawiroredjo, verzekerde de aanwezigen dat onder NPS yu kan sab dat a kondre e seti. 'Er moeten eerlijke en integere mensen het land besturen, anders gaat het verkeerd. We moeten genoeg stemmen hebben om een bepaalde stem in de regering te hebben.'

'If un wan bun gi un srefi, pkin en granpkin da a alternatief na NPS', zei Rusland. Hij beloofde dat de partij het land zodanig kan besturen, dat het weer tot ontwikkeling komt.

Rodney Ravales die het publiek ook toesprak, zei dat bij de NPS Suriname op de eerste plaats staat. 'De partij die altijd zal bestaan. We hebben de mensen die de hersenen hebben en verstandig zijn om het land te besturen.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten