woensdag 31 januari 2018

Personeel verzorgings- en verpleeghuis Ashiana weer in actie

Bewoners klagen ook - 'Je moet nu Srd 35 maandelijks betalen voor gebruik  radio in de kamer'

'We moeten constant antroea en boulanger eten uit eigen tuin, ik weet niet wie die kok is, maar, als je geen vermicellisoep kan koken dan weet je echt niet te koken'


Het personeel van het verzorgings- en verpleeghuis Ashiana is in actie. De verzorging van de bewoners ligt nu in handen van afdelingshoofden. Ze hebben de Lallarookhweg gedeeltelijk geblokkeerd, aldus de Ware Tijd vanochtend, woensdag 31 januari 2018.

De poorten en de omrastering zijn beplakt met protestborden.

'Ashiana had nooit zoveel onderdirecteuren en draaide beter', zeggen de werksters. De strijd voor verbeterde arbeidsomstandigheden leveren ze al zeven jaar.

Ook zegt een senioren burger, dat bewoners nu Srd 35 maandelijks moeten betalen voor het gebruik van de radio in de kamer.

Hij zegt verder, dat het eten al geruime tijd éénzijdig is. Dat wordt ook bevestigd door een medewerkster die aangeeft, dat de bewoners constant antroea en boulanger eten uit eigen tuin.'Ik weet niet wie die kok is. Maar, als je geen vermicelli soep kan koken dan weet je echt niet te koken', vult de bewoner aan.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten