zaterdag 13 januari 2018

Man doodgeschoten in de Wolframstraat, Paramaribo, bij de bar Shisha Lounge

(Bron foto: Korps Politie Suriname)
Dader nog voortvluchtig


Een man, van wie de persoonsgegevens nog niet bekend zijn, is gistermorgen rond zes uur, vrijdag 12 januari 2018, in de Wolframstraat bij de bar Shisha Lounge, dodelijk geraakt door een schot uit een vuistvuurwapen. Dit meldt onder andere het Korps Politie Suriname.

De schutter verliet voor de komst van de politie de plek met medeneming van het wapen. De dader is nog voortvluchtig. De aanleiding voor de moord is ook nog niet duidelijk.

De afdeling Kapitale Delicten van het korps is bezig met het onderzoek.

Volgens de Ware Tijd liep het slachtoffer meerdere schotwonden op. Er zijn hulzen van een vuurwapen in de bar aangetroffen en in beslag genomen. De dader, die al in beeld is gebracht, vluchtte direct na de schietpartij in een auto weg. Het voertuig werd korte tijd na het incident bij een woning verderop in straat aangetroffen en wordt onderzocht door de politie.

Op 11 februari 2015 was er ook een schietincident bij PP Shisha Lounge, waarbij Marchano Pocorni. werd geliquideerd door twee onbekende mannen. Het slachtoffer, een in Nederland bekende crimineel, werd meerdere malen beschoten door de twee mannen. De daders zijn nog niet achterhaald.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten