zaterdag 13 januari 2018

Inspectie van ministerie van Economische Ontwikkeling Curaçao sluit twee truk’i pans

(Bron foto: pinterest.com)
'Mobiele kantines zijn zodanig verbouwd dat verplaatsen niet meer mogelijk is'


De inspectie van het ministerie van Economische
Ontwikkeling (MEO) heeft donderdag twee truk’i pans gesloten aanaan de Winston Churchillweg. De mobiele kantines, zoals zij officieel worden aangeduid, zijn inmiddels zodanig verbouwd dat verplaatsen niet meer mogelijk is. Dat laat Ronny Cornelis van de afdeling controle van MEO weten, aldus het Antilliaans Dagblad vandaag, zaterdag 13 januari 2018.


De zaak Comelon kreeg via een ministeriële beschikking van november 2015 tot 31 maart 2016 een vergunning ‘voor het innemen van een standplaats met een mobiele kantine’ op een stuk terrein aan de Winston Churchillweg en mocht van daaruit eetwaren en niet-alcoholische dranken verkopen. Behalve dat de vergunning is verlopen, is hij ook niet meer van toepassing op het type bedrijf dat de inspecteurs van MEO donderdag aantroffen.

Cornelis: 'De zaak is getransformeerd tot een restaurant met een terras en een wc.' Daarnaast kon de eigenaar van Comelon geen papieren laten zien waaruit bleek dat het personeel de vereiste keuring had gehad om in een eetgelegenheid te mogen werken. De aanwezige medewerker had geen werkvergunning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten