woensdag 15 november 2017

Insel Air hervat vluchten tussen Curaçao en Paramaribo vanaf 18 december

Reizigers op gecancelde vlucht van 20 november zijn door Insel Air benaderd


De vluchten van Insel Air tussen Curaçao en Paramaribo zullen pas vanaf 18 december dit jaar hervat worden, zo laat de luchtvaartmaatschappij weten, aldus vandaag, woensdag 15 november 2017, de website Up in the Sky.

Insel Air gaf eerder aan dat de vluchten tussen Curaçao en Paramaribo op 20 november hervat zouden worden, mits alle afspraken met de betrokken autoriteiten nagekomen waren. Volgens de luchtvaartmaatschappij is dat het geval, alleen moeten aanvullende afspraken met andere semipublieke en private partijen nog afgerond worden. Pas dan kan Insel Air een succesvolle herintroductie garanderen.

De reizigers die al een ticket hebben gekocht voor de geplande vlucht op 20 november, zijn door Insel Air benaderd en kunnen kiezen uit een vlucht vanaf Curaçao Hato National Airport naar de Johan Adolf Pengelluchthaven in Suriname op een alternatieve datum of hun geld terug.

Insel Air zet op de vlucht tussen Curaçao en Paramaribo een McDonnell Douglas MD-83 toestel in, verdere toestellen die de luchtvaartmaatschappij inzet op andere routes zijn zes Fokker 50’s, drie Fokker 70’s (allemaal afkomstig van KLM Cityhopper), drie MD-83’s en vier MD-82 waarvan er één in gebruik is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten