zaterdag 21 oktober 2017

Man betrapt in mortuarium ziekenhuis te La Paz, Bolivia, verpleger die zich aan zijn overleden vrouw vergrijpt

'Hij was aan het bewegen en hij had zijn broek omlaag'

Verpleger wordt niet aangeklaagd voor necrofilie, omdat dat misdrijf niet bestaat onder Boliviaanse wet


Een mannelijke verpleegkundige in Bolivia is gearresteerd nadat hij was betrapt terwijl hij seks had met een lichaam van een dode vrouw. De verpleger werd geïdentificeerd als de 27-jarige Grover Macuchapi, aldus vrijdag 20 oktober 2017, onder andere de Britse Daily Mail meldt.

Hij werd betrapt door de echtgenoot van de overleden vrouw. De weduwnaar heeft Macuchapi eerst in elkaar geslagen alvorens hem te overhandigen aan de autoriteiten in La Paz.

De 28-jarige vrouwelijke patiënt, wiens naam niet is vrijgegeven, stierf op 16 oktober in een ziekenhuis. Het misbruik is vermoedelijk gepleegd slechts een uur nadat de patiënte was overleden en overgebracht naar het ziekenhuismortuarium, aldus politiechef Douglas Uzquiano.

'Familieleden van de dode vrouw waren naar het ziekenhuis gegaan om een  ​​schuld die zij hadden voor de medische behandeling die ze kreeg te voldoen', zei Uzquiano.

'De man ging naar het mortuarium en zag een mannelijke verpleegkundige seks hebben met zijn overleden vrouw.' 

'Ik zag wat hij aan het doen was en sloeg hem', aldus de man van de dode vrouw, wiens naam ook niet werd vrijgegeven, zo meldt een lokale krant. 'Hij was aan het bewegen en hij had zijn broek omlaag.'

Macuchapi zei, dat hij voelde alsof hij in een soort trance was op het moment van het incident. 'Er is iets gebeurd. Het was als een droom', zou de verpleegster hebben gezegd. 'Het volgende wat ik me herinner, is een klap op mijn van achteren toen de man van de vrouw me raakte.'

Macuchapi is nu geconfronteerd met aanklachten van 'obscene daden'. Hij wordt niet aangeklaagd voor necrofilie, omdat dat misdrijf niet bestaat onder Boliviaanse wet, aldus de aanklagers.

(Suriname Mirror/Opposing Views/Daily Mail/Twitter)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten