dinsdag 21 januari 2020

Medewerker Golden Wings filiaal casht Srd 10.000 uit Suribet-account van collega

Collega’s komen overeen dat het geldbedrag dat was gecasht wordt terugstort


Een medewerker van een Golden Wings filiaal heeft gisteren in alle stilte Srd 10.000 uit het Suribet-account van een collega gecasht. De collega, die later op de dag dat had ontdekt, schakelde meteen de politie in. De politie laat vandaag, dinsdag 21 januari 202, via Waterkant.net weten, dat de twee medewerkers daar werkzaam zijn, maar dat het geval niets te maken heeft met het bedrijf. 

Het gaat om een ene A.P. en haar collega S.T. A.P. heeft bij een bepaald Suribet-kantoor in Suriname een geldbedrag gewonnen en had het geld gelaten op haar account om later te cashen. De collega’s bevonden zich weer aan het werk.

S.T. kende het wachtwoord van het account van haar collega. Zij logde in en maakte enkele cashout codes van verschillende bedragen om het geld in delen te innen. Daarbij ging zij niet zelf, maar stuurde iemand anders om te ontvangen.

Nadat de politie in beeld was gekomen, zijn de collega’s met elkaar overeengekomen, dat S.T. het geldbedrag dat ze had gecasht, terugstort. De aangever wenste geen strafrechtelijke vervolging van haar collega. De zaak is daarmee afgesloten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten