maandag 2 september 2019

Zo'n 60 ABOPers aanwezig bij opening nieuw NDP-informatiecentrum ressort Beekhuizen

(Bron foto: NDP)
Misiekaba (NDP): 'Jullie zijn welkom in de soso lobi partij'


De Nationale Democratische Partij (NDP) heeft zaterdag een nieuw informatiecentrum geopend in het ressort Beekhuizen aan de Walabastraat ten huize van de familie Paal. Bij dit centrum kunnen mensen van het ressort terecht voor informatie over de partij, maar ook voor partijactiviteiten, aldus de partij zondag 1 september 2019.

Tijdens de opening waren aanwezig de NDP'ers tevens ministers André Misiekaba en Stephan Tsang.

Een groep van ongeveer 60 ABOP'ers kwam de NDP ondersteunen.
Hesron Misiedjan die ressortraad-kandidaat was van de ABOP en één van de coördinatoren van een deel van Goede Verwachting, heeft de groep ABOP'ers gepresenteerd aan de top van de NDP. Ze zijn verwelkomd door Misiekaba en Tsang. 'Jullie zijn welkom in de soso lobi partij', zei Misiekaba.

Het ressort Beekhuizen heeft bij de verkiezingen van 2015 een grote bijdrage geleverd aan de negen zetels die de partij behaald heeft in Paramaribo. De veldwerkers van de NDP is op het hart gedrukt door Misiekaba om hard te werken, zodat ten minste de negen zetels weer binnenkomen. Hij gaf aan dat de partij voor minimaal 26 zetels gaat. 'Ik zeg 26 zetels, maar if mi wan stel mi aan dan zeg ik 30 zetels', zei Misiekaba.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten