zaterdag 7 september 2019

Verongelukte automobiliste is 34-jarige Indonesische vrouw

Inn Dyahwati was niet in het bezit van een rijbewijs


De 34-jarige vrouw die donderdagmiddag bij een eenzijdig verkeersongeval om het leven kwam, Inn Dyahwati, was niet in het bezit van een rijbewijs. De vrouw, die de Indonesische nationaliteit bezit, moest tijdens het rijden uitwijken voor een kuil in de Naaldvarensweg. Daarbij verloor ze de controle over de besturing en kwam de auto in de langs de weg lopende greppel terecht, aldus het Korps Politie Suriname vrijdag 6 september 2019.

Het slachtoffer was samen met een 52-jarige mede inzittende onderweg naar het werk. De politie van het bureau Paranam kreeg het bericht van het verkeersongeval op de Naaldvarensweg en deed de plek aan voor onderzoek. Het lichaam van vrouw werd door de Surinaamse politie op de berm langs de weg aangetroffen. Omstanders hadden haar uit het voertuig gehaald, dat in de langs de weg lopen goot terecht gekomen was.

De mede inzittende had geen noemenswaardige letsels opgelopen.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam van Inn Dyahwati door de politie afgestaan aan haar nabestaanden. Zij zal hoogstwaarschijnlijk overgebracht worden naar haar geboorteland Indonesië.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten