zaterdag 7 september 2019

Braziliaans model Natalia Garibotto is erg populair op Instagram

Garibotto heeft meer dan 1.4 miljoen volgers op Instagram



Braziliaans model Natalia Garibotto is erg populair op Instagram, omdat ze graag pronkt met haar ongelooflijke lichaam om haar volgers te prikkelen. Haar oogverblindende foto's hebben haar zelfs meer dan 1.4 miljoen volgers opgeleverd en het aantal lijkt gestaag te groeien, met de dag.

In haar laatste post besloot het model topless te gaan. Ze censureerde wel haar tepels met haar handen, maar pronkte nog steeds met veel van haar lichaam.



Om het wat pittiger te maken, liet ze haar gescheurde spijkerbroek opzettelijk open geritst en losgeknoopt om verleidelijke 'vibes' uit te stralen. Het model koos voor minimale make-up en hield haar telefoon in één hand om op een spiegel-selfie te klikken.

Volgens het bijschrift waren de sexy jeans van het online kledingmerk Fashion Nova, dat erg populair is bij Instagram-modellen over de hele wereld. Ze schreef ook, dat haar handen de enige bh zijn die ze zal dragen. Het model poseerde voor de foto in een slaapkamer, naast een glazen raam.



Binnen vijf uur na het online gaan, heeft de foto meer dan 60.000 likes en ongeveer 400 reacties opgeleverd. Afgezien van haar vaste volgers, vonden sommige collega-modellen en beroemdheden van Natalia het ook leuk en gaven ze commentaar op de foto om waardering en steun te tonen. Deze omvatten onder andere Kayleigh Swenson, Brittanya Razavi, Francia James en Bruna Rangel Lima.


Voordat ze de topless foto publiceerde, trakteerde Natalia haar fans op een close-up van haar 'pert derriere', die ze liet zien door een kleine zwarte bikini.



Het model draaide haar rug naar de camera om te poseren voor de foto, die werd vastgelegd op een strand. Op het moment van schrijven heeft de foto meer dan 92.000 likes en meer dan 430 reacties verzameld, waaruit blijkt dat het model inderdaad erg populair is op de website voor het delen van foto's.

Volgens een artikel van Famous Birthdays werd Natalia geboren in Sao Paulo, Brazilië. Ze verhuisde later naar de Verenigde Staten en studeerde handelsrecht aan de Universiteit van Miami. Het model had eerder een relatie met NBA-ster Kyrie Irving.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten