dinsdag 9 april 2019

'Maduro-regime is het grootste drugskartel op het westelijk halfrond'

Venezolaanse advocaat Sosa: 'Maduro gebruikt de hele Venezolaanse staat om te opereren als een drugskartel'


'Maduro gebruikt winst uit de verkoop van deze drugs om terrorisme te financieren'


De Venezolaanse advocaat Juan Carlos Sosa beweert, dat het socialistische regime van Nicolas Maduro fungeert als een drugskartel om illegale drugs wereldwijd te verzenden. 'Maduro's regime is in feite misschien wel het grootste drugskartel op het gehele westelijk halfrond', zei hij dinsdag 9 april 2019 tijdens een interview met FOX Business' Trish Regan Primetime.

'De drugs gaan naar Latijns-Amerika, Noord-Amerika, de Verenigde Staten, Europa en zijn afkomstig uit Venezuela.'

Sosa, die ooit de voormalige Venezolaanse president Hugo Chávez aanklaagde in Den Haag, vertelde Trish Regan, dat Maduro de staatsinfrastructuur gebruikt om de narcotica te cultiveren. 'Hij gebruikt in feite de hele Venezolaanse staat om te opereren als een drugskartel.'


Sosa voegde eraan toe, dat Maduro winst gebruikt uit de verkoop van deze drugs om terrorisme te financieren. 'Hij gebruikt de narco-dollars om deze cellen te financieren. Hezbollah is sinds 2002 in Venezuela en Maduro maakt Venezolaanse paspoorten vr Hezbollah-agenten, zodat ze de wereld kunnen rondreizen en ook ons ​​grondgebied kunnen gebruiken om hun agenten te trainen', zei hij.

Sosa zei dat de drugscrisis zich uiteindelijk ver buiten de grenzen van Venezuela zal verspreiden. 'Het is een zaak van nationaal belang voor de Verenigde Staten, die elk jaar miljarden belastingbetaler-dollars uitgeeft in de oorlog tegen drugs en de strijd tegen het terrorisme.' Meer dan 130 burgers sterven elke dag aan opioïd-overdoses in de Verenigde Staten, volgens de National Institutes of Health.

(Suriname Mirror/FOX Business/Twitter)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten