vrijdag 13 oktober 2017

Economische crisis in Venezuela leidt tot bizarre situaties

Dakloze vrouw vilt en eet een huiskat in het openbaar te Rio Chico



Dat de economische crisis in Venezuela zich in het land heeft vastgezogen, leidt tot bizarre situaties, en dat is deze week weer eens gebleken door een opgedoken video waarop een dakloze vrouw te zien is die een huiskat in het openbaar eet terwijl een menigte verbaasd om haar heen staat. 

De video, die door een omstander in Rio Chico, Venezuela, is opgenomen, laat zien dat de vrouw de kat vilt, daarna in brokken snijdt en eet.

Op de beelden is ook te zien, dat de vrouw tracht omstanders weg te jagen, en op de achtergrond is te horen dat iemand zegt, dat ze rustig moet blijven en dat ze slechts willen laten zien, dat 'er in dit land honger is, er is ellende' en dat terwijl ze eet, de 'politieke kandidaat Hector Rodriguez' in de Eurobuilding eet.

De Eurobuilding maakt deel uit van een reeks exclusieve hotels en suites in Venezuela die gasten de beste eetgelegenheden bieden.

Alhoewel zeer verontrustend, is het niet de eerste keer dat mensen in Venezuela over moeten gaan tot het doden van huisdieren voor voedsel, door het aanzienlijke en kritieke tekort in het land.

De burgemeester van de Caracas-wijk Chacao, Ramon Muchacho, had mei vorig jaar getweet, dat 'er mensen waren die op katten en honden in de straten jaagden en duiven op de pleinen om ze te eten. Dit is geen grap. Het is een zeer pijnlijke realiteit. '




 (Suriname Mirror/Latina.com - New York/Daily Mail)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten