donderdag 7 juni 2018

Twee inzittenden auto gedood en één gewond geraakt tijdens beroving op de Krakaweg

(Bron foto:Facebook)
Slachtoffers ter hoogte van Sabakoekreek overvallen en beschoten door twee overvallers

Het is vooralsnog niet bekend wat buit is gemaakt, de rovers zijn nog voortvluchtig


Het Korps Politie Suriname bericht donderdagmiddag 7 juni 2018, dat dat twee personen zijn gedood en één gewond geraakt tijdens een beroving op de Krakaweg ter hoogte van Sabakoekreek. De politie van Zanderij kreeg de melding dat een voertuig daar was beschoten door rovers. 

Ter plaatse troffen agenten een voertuig aan met daarin vier slachtoffers. Eén van de slachtoffers vertoonde geen teken van leven. Twee anderen werden met zware verwondingen per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Onderweg naar de SEH overleed één.

Het vierde slachtoffer, dat ongedeerd is gebleven, heeft verklaard dat zij richting Zanderij reden. Zij zagen ter hoogte van de Sabakoekreek een terreinwagen op de weg. Het leek alsof de bestuurder het voertuig wilde keren. De bestuurder van de auto waarin de slachtoffers zaten stopte het voertuig.

Op hetzelfde moment stapten twee gewapende mannen uit de terreinwagen. Eén van hen loste twee schoten met een jachtgeweer op het voertuig. Drie van de inzittenden werden geraakt. Onder bedreiging vroegen de rovers naar geld en goud en doorzochten het voertuig.

Het is vooralsnog niet bekend wat buit is gemaakt. De rovers zijn nog voortvluchtig. De verschillende eenheden zijn nog ter plaatse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten