woensdag 3 april 2019

Bromfietsster (56) komt om het leven bij aanrijding met auto in Paramaribo

Auto rijdt Karijam Fiona Singodikromo aan en vervolgens een bus van route Tammenga-Paramaribo


Het Korps Politie Suriname bericht woensdag 3 april 2019, dat 's ochtends bromfietsster Karijam Fiona Singodikromo (56), na te zijn aangereden door een personenauto op de kruising van de Gemenelandsweg en de Thompsonstraat, is overleden.

Onderzoek wees uit, dat de bromfietsster en een personenbus, die de route Tammenga- Paramaribo onderhoudt, over de Gemenelandsweg reden. Zij kwamen vanuit de richting van de Van Idsingastraat gaande in de richting van de Zinniastraat.

(Bron foto: Ala-D Media/Starnieuws)
Een personenauto, die vanuit de Thompsonstraat kwam, verleende geen voorrang aan het verkeer op de Gemenelandsweg. De bestuurder van deze auto reed de bromfietsster aan en kwam vervolgens tegen de personenbus aan, die achter de bromfietsster reed. Singodikromo was vrijwel op slag dood.

De chauffeuse van de bus en de veroorzaker kwamen met de schrik vrij. De automobilist is in het bezit van een Nederlands en internationaal rijbewijs, die zijn hangende het onderzoek is ingevorderd. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en onderworpen aan een blaastest. De man bleek niet onder invloed van alcohol te zijn. Na voorgeleiding werd hij heengezonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten