zondag 20 januari 2019

Vijf verdachten opgepakt voor beroving 2 januari bij hotel Courtyard by Marriott.

(Bron foto: eigen foto Suriname Mirror)
Onder de verdachten bevinden zich drie militairen, waaronder een officier


Vijf verdachten zijn aangehouden voor de beroving van een incassoloper op 2 januari bij hotel  Courtyard by Marriott  aan de Anton Dragtenweg in Paramaribo-Noord. Het gaat om drie militairen en twee burgers.

De incassoloper van het hotel werd op het voorterrein van het hotel beroofd van een tas met een groot geldbedrag in Amerikaanse dollars, euro's en Srd's, zo meldt het Korps Politie Suriname zaterdag 19 januari 2019. De incassoloper moest het geld storten op de bank.

Het Arrestatie Team heeft afgelopen donderdag de bewaker G.O. (27) aangehouden. Hij wordt ervan verdacht hand- en spandiensten te hebben verleend en/of gelegenheid of middelen te hebben verschaft tot het in uitvoering brengen van de beroving.

De met een vuistvuurwapen gewapende rover is vermoedelijk de 25-jarige M.L. geweest, die officier is in het Surinaams Nationaal leger. Hij werd op 8 januari aangehouden en in verzekering gesteld. Hij kwam in beeld nadat de 23-jarige A.D. op 7 januari was aangehouden en verklaard had, dat hij de vluchtauto bestuurd had waarin M.L. plaatsgenomen had na de beroving.

Via de Militaire Politie zijn er nog twee militairen in beeld gebracht en aangehouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten