zondag 4 maart 2018

Stephanie Cayo een van de meest sexy sterren van Peru

Een  Peruaanse zangeres, actrice en model ster in entertainmentwereld Peru en Colombia



Actrice, zangeres en model Stephanie Cayo, een van de meest sexy sterren in Peru, schitterde in verhalen als 'La Hipocondríaca', 'El Secretario' en 'Doña Bella'. Ze is een ster in de entertainmentwereld, geboren in Peru.

Haar acteertalent leidde haar het sterrendom in telenovelas in Colombia, een land waar ze meerdere jaren woonde.

A post shared by Stephanie C A Y O 🍓 (@unlunar) on




Als artieste heeft zij een bevoorrechte stem, die zij deelt met trouwe fans via sociale netwerken, waar zij liedjes durft te interpreteren zoals 'A la Mar' van Vicente García of  'Close to you' van de beroemde Carpenters.

Haar talent leidde haar ook tot een van de sterren van Netflix in de serie 'Club de Cuervos', waar ze het leven gaf aan Luz Luz Solari (Constanza Sosa). Zij maakte deel uit van het project in de jaren 2015-2016, maar haar karakter is op dit moment niet actueel in de geschiedenis. Zij weet ook niet of zij zal terugkeren. 






Op het niveau van populariteit is een andere reden waarom Stephanie Cayo een van de lievelingen van het publiek is, haar schoonheid.

Op haar Instagram-account deelt ze foto's waarin ze haar rondingen laat zien, niet overdreven, omdat ze een slank figuur heeft, maar dit houdt niet tegen om uitdagend en sexy te zijn.

De mooie actrice van Peruaanse afkomst houdt van de zon, het strand en de liefde.

A post shared by Stephanie C A Y O 🍓 (@unlunar) on



(Suriname Mirror/La Opinion/Instagram/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten