maandag 30 oktober 2017

Diepakkoemar Chitan (HVB): 'HVB staat ook voor Hulp Voor Boeren'

Chitan roept mensen die nog bij de oude partij zijn om zich aan te sluiten bij de HVB


Assembleelid Diepakkoemar Chitan, die samen met Raymond Sapoen uit de Pertjajah Luhur stapte en met de partij Hervormings en Vernieuwings Beweging (HVB) begon, blikt tevreden terug op de afgelopen periode. Een beweging die met twee personen begon, is uitgegroeid tot duizenden, zo schrijft Starnieuws vandaag, maandag 30 oktober 2017. 

Voor Chitan is de landbouwsector bijzonder belangrijk. 'De HVB staat ook voor Hulp Voor Boeren', merkt hij - van huis uit agrariër - op. Hij is voorstander van mechanische landbouw. Hierdoor kan op kleinere terreinen meer productie gerealiseerd worden.

De politicus zegt, dat de HVB ook een afdeling heeft in Saramacca. In dit district wordt veel aan landbouw gedaan. De partij zal extra aandacht besteden aan de noden van de boeren. De politicus stelt dat niemand de zetel in Saramacca moet aanraken, die zetel is en blijft wat hem betreft van de HVB.

Chitan roept mensen die 'nog bij de oude partij zijn' op om deze te verlaten en aan te sluiten bij de HVB. In de oude partij wordt volgens hem de stem van jongeren en mensen uit districten niet gehoord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten