zaterdag 2 november 2019

Agent en inbreker gedood in vuurgevecht te Ephraimzegen, Paramaribo

Doodgeschoten agent is Romario Misiedjan, agent 2e klasse, te Latour

Misiedjan per ongeluk doodgeschoten door een collega...


Waterkant.net bericht vanochtend, zaterdag 2 november 2019, dat bij een vuurgevecht vannacht rond drie uur twee personen om het leven zijn gekomen, een politieman en een inbreker. Dit gebeurde te Ephraimzegen aan de Bakkieweg 23. 

Het is nog onduidelijk wat er zich precies heeft voorgevallen. Waterkant schrijft te hebben vernomen, dat de agent Romario Misiedjan is, agent van politie 2e klasse te werk gesteld te Latour.

Manschappen van het Korps Politie Suriname zijn momenteel ter plekke voor onderzoek.

Misiedjan was in september bevorderd tot agent 2e klasse. Hij laat een vrouw en een zoon achter.
De politie heeft nog geen officiële informatie verschaft omtrent de schietpartij.

Volgens de Ware Tijd is Misiedjan per ongeluk doodgeschoten door een collega, toen ze een inbreker wilden arresteren. Ook de verdachte is door politievuur om het leven gekomen.

Ter plekke aangekomen ging de andere politieman de woning binnen om de inbreker te arresteren. Hij werd echter aangevallen door de verdachte die gewapend was met een mes.
De agent die aan de bovenarm werd gewond, ging vervolgens uit de woning en loste kort daarna enkele schoten in de richting van de verdachte. Naar verluidt raakte collega Misiedjan gewond door een ricochet, een afgeketste kogel.

Politiewoordvoerder Humphrey Naarden zegt op Starnieuws, dat de politieman geraakt is door de kogel die afgevuurd werd op de inbreker. Dwars door het lichaam van de verdachte is de kogel terechtgekomen in het hoofd van de politieman.

Toen de ambulance arriveerde om de gewonden af te voeren werd geconstateerd, dat zowel de verdachte als de politieman geen tekenen van leven meer vertoonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten