zondag 13 januari 2019

NPS werkt aan een strategisch en effectief verkiezingsplan 2020


Na mei 2020 ziet NPS een nieuwe regering aantreden gevormd door de partij


De Nationale Partij Suriname (NPS) buigt zich over de strategische aanpak naar de verkiezingen van 2020 toe. Kopstukken van de partij hebben gisteren in partijcentrum Grun Dyari deelgenomen aan een workshop met het team van consultant Humphrey Bendt, zo bericht Starnieuws vandaag, zondag 13 januari 2019.

De NPS ontwikkelt een strategisch en effectief verkiezingsplan. NPS-voorzitter Gregory Rusland vindt het belangrijk dat het hoofdbestuur samen met kopstukken uit de partij brainstormt over verschillende strategieën die te maken hebben met de verkiezingen.

Na mei 2020 ziet de NPS een nieuwe regering aantreden gevormd door de partij.



De workshop moet inzichten geven om bewustwording bij het volk te creëren, zodat het tot het besef komt, dat de frambo weer moet schijnen.

Bendt was samen met zijn teamleden Robby Rijssel en Steve Reyme aanwezig op de bijeenkomst. Zij gingen samen met de NPS'ers in op het beoogde doel. Rijssel lichtte toe, dat het gaat om het faciliteren van strategische werkzaamheden die door de NPS opgepakt worden. Het team Bendt biedt ondersteuning voor het faciliteren en begeleiden van het campagneplan dat nu gemaakt moet worden.

De input van de NPS-leden is erg belangrijk want hun bijdrage zal zorgen voor een effectief strategisch campagneplan om de verkiezingen te winnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten