maandag 29 januari 2018

Nieuwe directeur Damen Shiprepair Curaçao wil commerciële activiteiten uitbreiden

Bedrijf zoekt een salesmanager en een projectmanager

(Bron foto: Damen Shiprepair Curaçao)


Damen Shiprepair Curaçao richt zich met de nieuwe directeur Lodewijk op uitbreiding van de commerciële activiteiten. Het bedrijf is momenteel op zoek naar een salesmanager en een projectmanager, meldt het Antilliaans Dagblad vandaag, maandag 29 januari 2018.

Damen kondigde in november vorig jaar, bij monde van humanresourcesmanager Jurgen Rodrigues, aanpassing en uitbreiding van de interne organisatie voor het werven van nieuwe klanten. Door nauwe samenwerking met de divisie Damen Shiprepair & Conversion in Nederland zou Damen Shiprepair Curaçao in staat zijn om opdrachtgever te worden voor een bedrijf als Koninklijke Boskalis Westminster nv, een Nederlands bedrijf en een van de grootste baggermaatschappijen van de wereld.

Ook wordt gewerkt aan versterking van de zakelijke relatie met de Anthony Veder Group nv, specialist in het vervoer van vloeibaar gas met tankers. Potentiële klant is Polarcus, een van de grootste seismologische dienstverleners van de wereld. De firma Polarcus is wereldwijd actief met een vloot van zes grote seismische onderzoeksvaartuigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten