Meer dan 150 Uruguayaanse steakhuizen hebben deelgenomen aan een poging om het record te breken van 's werelds grootste barbecue'. Chef-koks in Roda Park in Minas, Uruguay, gebruiken meer dan maar liefst 16 ton rundvlees in hun poging het record te vernietigen, dat momenteel in handen is van de stad in de provincie La Pampa in Argentinië.
Verbluffende foto's uit het Zuid-Amerikaanse tonen koks die enorme hoeveelheden rundvlees bereiden terwijl walmen van barbecuegeur de lucht vullen. En bijna acht ton salade werd gehaald voor de gebeurtenis om de duizelingwekkende porties vlees te begeleiden.
Algunas parrillas van quedando vacías y en minutos se conoce si hay un nuevo Récord Guines para el Uruguay, se astronautas 120 vaquillonas ... @ftcflorida pic.twitter.com/GZsZpX38ow— EMILIO RODRÍGUEZ (@RODRGUEZEmi) December 10, 2017
'We schatten dat tussen de 35.000 en 38.000 porties kunnen worden geproduceerd', vertelde organisator Victor Modino aan de krant El País.
De steakhuizen die deelnemen aan de gigantische cook-off zijn vrijwilligers en vertegenwoordigen verschillende traditionele organisaties en partners in heel Uruguay.
(Suriname Mirror/Daily Mail)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten