dinsdag 28 november 2017

'De Surinaamse Timon Badloe' (43) In een woonwijk in Nieuwegein doodgeschoten

(Bron foto: Twitter)
Twee verdachten na wilde achtervolging over A2 in Amsterdam bij AMC aangehouden


De Telegraaf en RTV Utrecht berichten, dat vanochtend, dinsdag 28 november 2017, in een woonwijk in Nieuwegein volgens buurtbewoners de 43-jarige Timon Badloe is doodgeschoten. Het incident vond plaats aan de Apolloburg, waar in 2013 ook een man werd geliquideerd. Er zou even voor acht uur vanmorgen vijf keer op de voorruit van de auto waarin hij zat geschoten zijn. Ook de ruit naast de bestuurder is gesneuveld. Hulpdiensten hebben nog hulp geboden, maar het slachtoffer is aan zijn verwondingen overleden.


De daders sloegen meteen op de vlucht. De mannen werden opgepakt na een wilde achtervolging over de A2, die eindigde toen ze bij het AMC werden klemgereden. Bij de aanhouding loste een arrestatieteam twee waarschuwingsschoten.


Het slachtoffer is volgens omstanders de Surinaamse Timon Badloe, ook bekend als ’Chico’ die met zijn vrouw en hun baby van drie maanden aan de Apolloburg woonde.

Nabestaanden willen niet met de pers praten.

In 2013 werd in dezelfde straat, de Apolloburg, ook een man doodgeschoten. Het ging om thaibokser Gilbert (34). De man, die ook wel ’Gilly’ werd genoemd, werd doorzeefd met kogels - mogelijk van een machinegeweer. Een tweede doelwit raakte zwaargewond. Buurtbewoners vertellen, dat Gilly en Timon Badloe jeugdvrienden waren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten