woensdag 16 oktober 2019

Nieuwe medewerkster Communicatie bij het OM Curaçao

(Bron foto: OM Curaçao)
OM wil algemene voorlichting van het OM naar een nieuw niveau tillen


Het communicatie team van het Openbaar Ministerie (OM) Curaçao is versterkt met een nieuwe medewerkster. Vanaf 1 oktober 2019 is Shurminia Martina-Rafael werkzaam als medewerkster Communicatie en Voorlichting bij het Parket van de Procureur-Generaal voor Curaçao, voor Sint Maarten en voor Bonaire, Sint Eustatius en Saba (BES). Hiermee beschikt het Openbaar Ministerie thans over een medewerkster communicatie, zo meldt het OM dinsdag 15 oktober 2019.

Martina-Rafael zal zorg dragen voor de externe en interne communicatie ten behoeve van het Openbaar Ministerie Curaçao, waaronder ook de woordvoering.

De communicatiewerkzaamheden alsmede woordvoering ten aanzien van de BES eilanden worden verzorgd door Roderick Gouverneur. Op Sint Maarten is  Hazel Durand belast met de communicatiewerkzaamheden.

Met de nieuwe samenstelling van het communicatie team, streeft het OM ernaar om de algemene voorlichting aan de diverse gemeenschappen betreffende de werkzaamheden van het OM naar een nieuw niveau te tillen en verder te bouwen aan de professionalisering van de organisatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten