maandag 14 oktober 2019

Agente politie Suriname doet aangifte tegen agent voor verspreiding van haar naaktfoto’s

Na beëindiging relatie agente met agent liet hij naaktfoto's aan derden zien


Een agente van het Korps Politie Suriname heeft aangifte gedaan tegen een mannelijke collega voor het verspreiden van haar naaktfoto’s. Dit meldt de Times of Suriname in haar editie van vandaag, maandag 14 oktober 2019, aldus Waterkant.net.

Volgens de krant heeft de vrouw bij de politie verklaard, dat de agent in kwestie haar ex-vriend is. Zij hadden een liefdesrelatie van ongeveer zeven maanden. Maar, het ging de afgelopen periode niet meer zo goed en daarom besloot zij twee weken geleden de relatie te beëindigen.

Verder verklaarde de agente, dat toen zij nog een relatie had met haar collega, hij naaktfoto’s en video’s van haar heeft gemaakt. Na beëindiging van de relatie heeft haar ex-vriend de naaktfoto’s en video’s waarschijnlijk getoond aan derden.

Personen die de beelden hebben gezien hebben de agente daarover in kennis gesteld. Zij besloot toen om meteen aangifte te doen tegen haar ex-vriend ter zake pornografie en mishandeling. Dit uit vrees dat haar naaktbeelden op social media belanden.

De agente deed ook aangifte van mishandeling, omdat haar ex-vriend haar een keer in een hotelkamer heeft mishandeld, nadat zij geweigerd zou hebben haar telefoon af te staan aan hem. Volgens de krant moest de agente medisch worden behandeld en was verwezen naar een oogarts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten