donderdag 18 juli 2019

NDP beweert dat ruim 200 ABOP'ers vooral uit Wanica nu NDP-lid zijn geworden

Nieuwe groep leden bestaat voor ongeveer 90% uit vrouwen

'De NDP geeft vrouwen de kans om zich te ontwikkelen binnen de maatschappij'


Ruim tweehonderd ABOP'ers uit voornamelijk het district Wanica hebben besloten de NDP te ondersteunen. De ABOP'ers zouden woensdagavond uit de verschillende ressorten van het district Wanica officieel verwelkomd zijn door de NDP in het infocentrum van de partij aan de Indira Gandhiweg. Dit bericht Starnieuws donderdagavond 18 juli 2019.

De nieuwe leden werden toegesproken door Sylvana Afonsoewa, Grasella Jozefzoon, Martin Misiedjan, Nesha Gajadharsukul, Rossellie Cotino en vicepresident Ashwin Adhin.

De groep die is binnengebracht onder coördinatie van onder andere Anita Akrosie en Safira Abendé, bestaat voor ongeveer 90% uit vrouwen. 'Mi kon na NDP omdat mi e sjie ontwikkeling', zei een 'enthousiaste' nieuwkomer, aldus Starnieuws.

De vicepresident was onder de indruk dat de ontwikkeling waaraan wordt gewerkt opgemerkt wordt. Volgens Adhin heeft het stijgen van de nationale koers niet ervoor gezorgd, dat de snelheid van de ontwikkeling is verminderd.

Nesha Gajadarsukul. die recentelijk vanuit de VHP haar intrede heeft gedaan in de NDP, ging ook in op het feit, dat ze de overstap heeft gedaan, omdat ze merkt dat de NDP werkt naar verdere ontwikkeling van Suriname. Zij is blij,dat anderen dit opgemerkt hebben en dezelfde stap als haar hebben genomen.

Afonsoewa deelde herinneringen van de 'De Goede Verwachting' die alleen door de NDP gezien werd en in ontwikkeling is gebracht. Cotino benadrukte het feit, dat de NDP vrouwen de kans geeft om zich te ontwikkelen binnen de maatschappij. Zij overhandigde de eerste lidmaatschapskaarten en gaf daarbij de officiële toekenning aan de nieuwe NDP’ers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten