maandag 29 juli 2019

'De mensen in Sipaliwini lijken zelfverzekerd te zijn om de regering weg te stemmen in 2020'

ABOP-voorzitter Brunswijk zeer tevreden over bijeenkomsten te Pikin Slee en Nieuw Aurora

Sipaliwini lijkt geel-zwart het flets geworden NDP-paars te verdringen van het toneel


ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk is buitengewoon tevreden over de bijeenkomsten die hij zaterdag te Pikin Slee en zondag in Nieuw Aurora heeft gehouden in het district Sipaliwini. 'De mensen zijn zo enthousiast en zeggen met hun geheel hart gekozen te hebben voor ABOP', zegt de partijleider vandaag, maandag 29 juli 2019, op Starnieuws. 

Brunswijk merkt op, dat de situatie heel anders is dan bij de vorige verkiezingen. Toen was het duidelijk, dat veel mensen nog geloof hadden in de NDP-regering. Maar, nu heeft het binnenland volgens de politicus ingezien dat de beloften na negen jaar regeren, niet zijn waargemaakt.

'Ik kon mijn ogen niet geloven hoe de mensen kosten noch moeite hebben gespaard om naar de vergadering te komen', zegt Brunswijk. Het binnenland moet één vuist maken, vindt de politicus. Hij meent dat het nu erop of eronder is.

'In elk geval lijken de mensen zelfverzekerd te zijn om de regering weg te stemmen in 2020. ABOP is de enige hoop. De mensen hebben aangegeven dat ze het niet zien zitten met andere partijen. Deze verkiezingen komt er een doorbraak.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten