donderdag 11 april 2019

Geheel vernieuwd Curaçao Marriott Beach Hotel opent 18 september deuren

(Bron foto: eigen foto Suriname Mirror)
Behalve een extra vierde verdieping veel nieuwe extra's


'Op 18 september kan Curaçao definitief kennismaken met een geheel vernieuwd Curaçao Marriott Beach Hotel', zei de recent benoemde general manager Craig Martin, gisteren als gastspreker op de jaarlijkse ledenvergadering van belangenvereniging CHATA (Curaçao Hospitality & Tourism Association). Dit bericht vandaag, donderdag 11 april 2019, het Antilliaans Dagblad.

Craig Martin, die meer dan 20 jaar ervaring heeft in de Caribische hotelbusiness, wijdde gisteren flink uit over de vernieuwingen die hebben plaatsgevonden sinds de sluiting van het hotel. Behalve een extra vierde verdieping, die het aantal kamers op 336 brengt, zijn er meer toevoegingen. Zoals een extra ballroom van 557 vierkante meter die 300 plaatsen toevoegt aan de bestaande ballroom;
een ruime open lobby;
de zogenaamde ‘great room’ met een ruim en volledig uitzicht op zee, die de opengevallen plaats van het casino inneemt;
een executive viplounge;
acht nieuwe suites;
een state of the art spa en fitnesscenter;
en splinternieuwe keukens.

Martin benadrukt dat ook alles aan de kamers 100 procent vernieuwd is, zoals de tegelvloeren, badkamers, de hele bekabeling en de meubels uit Portugal, gecompleteerd met een 70 inch televisiescherm. Het geheel straalt een ‘clean, upscale Caribbean view’ uit.

De nieuwe restaurants staan onder leiding van chef Dino, een van de meest vooraanstaande chefs van Sint Maarten. Naast het geheel gerenoveerde bestaande zwembad is tussen de gebouwen een nieuw ‘adult’-zwembad met een infinity-deel geconstrueerd waar gasten in de ochtend baantjes kunnen trekken en families in de namiddag kunnen recreëren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten